Vil du vide lidt mere?

Kære alle – og velkommen til.

Ja, mig slipper I altså ikke for lige foreløbigt. Jeg er nemlig begyndt at snuse lidt rundt. Måske I allerede har set mig snuse, det ved jeg ikke – hvis ikke, kommer I nok til det. Jeg skriver på denne blog for at fortælle jer alle lidt om, hvad der rører sig inden for gymnastikverdenen. Jeg vil derfor udforske gymnastikken, jeg vil lære nyt i gymnastikken, og jeg vil give jer alle en smagsprøve på, hvad jeg oplever.

Denne blog er gymnastikbloggen. Forstået på den måde at I herinde kan følge andres oplevelser igennem gymnastikken. I kan få et indblik i, hvad der sker på gymnastikholdene andre steder i landet. Og I kan få guides til, hvordan man lærer nye tricks. For jeg vil i samarbejde med mine eksperter give jer gode råd og vejledning til at lære nyt.

Følg med min nysgerrige snusen rundt i alle gymnastikkens facetter. Jeg lover jer, at jeg vil udforske, undersøge og opsnuse alt, hvad jeg overhovedet har mulighed for. Og så kommer I selvfølgelig ikke udenom at se mig, når jeg gør et nyt køb, eller når jeg poserer i mine fineste outfits.

Hej så længe
//:Caddy

3 tanker om “Vil du vide lidt mere?

 1. Hej Disturbance

  Jeg nyder at læse jeres diverse artikler, om gymnaster der går op Ollerup, eller som har været til udtagelse til NDPT osv.

  Noget jeg tænker kunne være et sjovt indlæg var, hvis man kiggede på de mange frivillige trænere/instruktører som bruger 1000 timer på at undervise i gymnastik. Hvorfor gør de det? Hvad får de ud af det? Hvad brænder man for som træner?

  Det kunne både være inde for breddeidrætten, tumbling, teamgym eller DGI gymnastikken, hvad man kunne tage fat i af diverse trænere. Måske ikke dem som man tidligere har været i kontakt med, men måske de mere anonyme, som ikke har et så “kendt” instruktøransigt udadtil, men som stadig er brænd dygtigt til sit arbejde! 🙂

  En meget spændende blog I har kørende – fortsæt den gode stil!

  Mvh.
  Daniel Abildskov

  1. Kære Daniel

   Tusind tak for en god idé – det vil jeg meget gerne forsøge mig med:)

   Dbh Caddy

 2. Hej Caddy.

  Du skriver om Lægården her:
  http://disturbance.dk/2015/04/30/at-vaere-en-del-af-et-faellesskab/

  Efterskolen har fået et nyt, fedt og helt igennem lækkert design og dermed en ansigtsløftning til deres onlineprofil. Kunne vi få dig til at linke til siden?

  God fredag!

  Mvh.
  Simon

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *