Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/disturbance.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/disturbance.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Musikinspiration #1

En ny sæson lurer lige om hjørnet og det er tid til, hvis man altså ikke allerede har gjort det, at finde musik til sekvenser, serier, spring etc.

Det kan være svært, hvert år at opfinde den dybe tallerken når det kommer til musikvalg, og man kan være tilbøjelig til bare at bruge det musik man hører i radioen.

Caddy og jeg har snakket en del om dette, og derfor har vi besluttet at udvide repertoiret på bloggen en smule til det vi vil kalde noget så originalt som Musikinspiration.

Det bliver en blanding af musik vi selv finder inspirerende og hvad gymnaster samt instruktører i gymnastikdanmark finder inspiration i.

Nogle gange vil vi komme med bud på hvad man kan bruge musikken til, andre gange vil vi lade det være op til Jer at afgøre.

Første udgave af Musikinspiration befinder sig i den elektroniske verden. Jeg er en sucker for elektronisk musik, så da jeg på dette års Roskilde Festival hørte Mura Masa var jeg fuldstændig solgt. Jeg havde kun hørt en enkelt sang eller to før jeg tog afsted, så jeg var ret spændt på hvilket line-up de havde. Klokken var 20.00 og det var stadig lyst. Jeg havde i halvanden time forsøgt at overtale mine venner om, at det altså var noget vi skulle tjekke ud, så da Mura Masa gik på scenen og vi havde en fest i halvanden time, var det altså givet godt ud.

Sange som Lovesick, Love For That og Intro? er blandt favoritterne, men hvis man allerede kender til Mura Masa kan deres storhit Firefly nærmest ikke undgå at snige sig ind på en 1. plads.

Jeg forestiller mig, at denne sang ville være et friskt pust til en redskabsserie, måske en boldserie? Det vil jeg lade være op til Jer. Om ikke andet er det et fantastisk sommer track…

Tagget