Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/disturbance.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/disturbance.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Out with the old. In with the new.

Som I måske har bemærket, så har der været lidt stille på bloggen den seneste tid. Men bare rolig – det stopper lige nu og her! Vi skifter nemlig mandskab. 

For at være helt præcis så skifter vi ikke fuldstændig – jeg vil stadig være en flue på væggen og komme med idéer til indlæg. Men på Disturbance.dk får I en splinterny blogger, der kommer til at sidde med hænderne i gymnastikken. Nu kommer I ikke længere til at få beskeder fra mig på Facebook, hvor jeg lige ønsker et lille citat fra jer – nej, nu kommer der nye folk til.

Og hvem er denne nye blogger så? Jo, hør her. Navnet er Rikke Sophie Lassen. Rikke læser på CBS og bor i København. Hun er en kommunikationsdame uden lige, og så har hun allerede fyldt sit notehæfte op med gode idéer til jer her på bloggen. Jeg håber, I vil tage rigtig godt imod hende – og husk nu på; vi vil så gerne have nogle kommentarer på det, vi laver herinde. Vi er åbne for det hele 🙂

13535743_10154316187639393_831932255_n

GOD SOMMER ALLE SAMMEN!

Tagget