Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/disturbance.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/disturbance.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Et gammel elevhold uden gamle elever?

De fleste gymnastikhold har lukket ned for denne sæson, og der begynder så småt at poppe begivenheder omkring næste års udtagelser op på vores Facebooksider. Det er altid så spændende. At se hvilke instruktører der nu kommer på de forskellige hold. Hvem der tilmelder sig. Og om der er nogle hold, der bare ikke kan finde de helt rigtige instruktører. Jeg har planlagt min næste sæson, har du også?

I alle begivenhederne på Facebook faldt jeg over Ollerup Dansekompagnis. I de sidste par år er det nemlig skiftet lidt frem og tilbage, om man partout skulle være gammel elev for at måtte stille op til holdet. Om det var helt ligegyldigt, og at alle kunne stille op. Eller om man måtte stille op, hvis man havde været på kurser eller danseuddannelser. I år står der sort på hvidt, at ALLE KAN STILLE OP. Fedt! Så er der ligesom åbent.

Men jeg er nysgerrig. Hvad er jeres holdning til, at ‘gamle elevhold’ laver hold uden gamle elever? Er det bare okay, fordi så får man jo ligesom det bedste af det bedste? Eller er det at være lidt utro mod én selv – og burde man at holde det lukket på trods af, at man så måske fik et lidt dårligere resultat?

13407059_1229021037131997_2581490828049229419_n