Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/disturbance.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/disturbance.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Take your FaceOFF

Det der med overskrifter er lidt sjovt og tit faktisk også lidt svært. Man vil jo gerne prøve på at skrive en fængende overskrift, så folk ligesom har lyst til at læse det, man skriver. Men nogen gange er det virkelig svært at opfinde den helt dybe tallerken, hvad det angår. Og samtidig skal overskriften jo også være det, der er med til at indikere, hvad selve indlægget kommer til at handle om. Kan I mon gætte, hvad dagens indlæg skal handle om…?

12236935_10207937556334587_507894463_o

Mange af jer kender nok Project JumpOFF. Det har jeg skrevet om nogle gange herinde, og det er et koncept, der er kommet ind i gymnastikkens verden – og for min skyld meget gerne for at blive. Fyrene bag projektet er i gang med alverdens ting og sager, og sidste år afholdt de en splinterny konkurrenceform, som gik over alt forventning. Og den succes håber de selvfølgelig på at få igen i år.

Til de af jer, der ikke ved, hvad det handler om, skal I forestille jer en dance battle – bare med vilde tricks og spring i stedet for dans. Der battles altså hele aftenen på kryds og på tværs. Men det er ikke alle, der får lov til at være med i battlen. Nej, det er helt særligt udvalgte springere fordelt på hold, der hedder Team Jylland, Team Fyn, Team Sjælland – og i år har de også udvidet til Team Sverige.

Stemningen er rå, der er vildskab i hallen, og springerne testes virkelig på deres kreativitet og evne til at overgå de andre. Jeg var ikke til det sidste år, men jeg tror ikke, det er noget, jeg vil gå glip af i år.

Tjek videoen ud nedenfor og se hvordan konkurrencen forløb sidste år og læs mere om eventen og tilmeld dig her.