Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/disturbance.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/disturbance.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Hør hvad Anders Wesch tænkte, da han skulle lave et nyt og hammersvært spring

Anders Emil Wesch var til tumblingkonkurrence i Svendborg i går. Her lavede han et nyt og hammersvært spring, hvor han satte danmarksrekord i sværhed. Springet var strakt full full til killer, og i mine ører lyder det ret vildt – og det ser desuden også ret vildt ud… Anders vidste i løbet af ugen, at han ville lave dette spring. Og han havde egentlig også været ret nervøs. Her er hvad han tænkte i løbet af ugen:

“Jeg har trænet killeren hele ugen. Og specielt i tirsdags. Da vi startede, var jeg en smule nervøs. Jeg havde ikke lavet full full foran, og jeg vidste, hvor god den skulle være for, at der kunne være en killer også. Heldigvis var det ikke så slemt i Svendborg…”