Lækre udtagelsessekvenser

Okay, man er vel rytmepige. Og det bærer det her indlæg virkelig præg af. Sorry, ikke rytmeentusiaster – der kommer snart noget til jer. I promise. 

Skærmbillede 2015-09-01 kl. 07.43.26

Facebook boomer med fortræninger, udtagelser og holdlister. Nogen bliver glade, andre bliver triste. Jeg stod selv til udtagelse i søndags, og selvom jeg elsker udtagelser, så er det altid lidt trist, fordi alle ikke får lov at komme med. Og så alligevel – det er jo også det, der er det fede ved udtagelser. At man kæmper alt, hvad man kan – og forhåbentligt ender med at komme med.

Tilbage til Facebook. Man kan ikke undgå at se alle de forskellige udtagelsessekvenser, der bliver postet på de forskellige sider. Og man sidder vel og bedømmer og tænker – ‘den kunne jeg godt tænke mig at lave’ eller ‘den var godt nok mystisk.’

Jeg har samlet de udtagelsessekvenser, som fangede mit øje mest – og dem, jeg har set på Facebook. Der er helt sikkert mange, jeg ikke har set. Jeg synes, I skal se dem alle tre. Og så synes jeg bare, det er så fedt, at vi er så mange gymnaster, der har lyst til at stille op til de forskellige hold år efter år – og på godt og ondt. Respekt.

Første sekvens er fra udtagelsen til SG Elitepiger. Ja, man kan vel ikke komme udenom, at hun skal med denne gang. Signe Schaarup. Hun gør noget lækkert ved gymnastikken, og man får som gymnast lyst til at ligne hende på gulvet. Jeg var med til at lave denne sekvens, og man havde lyst til at lave den igen og igen.

Anden sekvens er fra Gjellerup Sdr. Elitepiger, der har haft denne til deres udtagelse. Det er Laura Ballentin, der er skaberen bag, og da jeg så den første gang, skulle jeg se den med det samme igen. Der var nemlig så mange forskellige øvelser, der fangede mine øjne, at jeg ikke kunne opsnappe det hele på én gang. Tricks, smidighed og styrke bærer denne sekvens præg af – og jeg er vild med det.

 

Jeg har en sidste sekvens, jeg vil vise jer. Det er udtagelsessekvensen til AGF MAX – et nyt hold i Aarhus. Louise ØA fyrer den af og laver en koreografi, der rummer lidt af alt. Den er dirty. Den er vild. Den er bevægelig. Og den er bare vildt god. Wauw! Flot!

Tagget , , , ,