Benhård forretningsmand med en utrolig sans for både dans og musik

Han er administrerende direktør hos Miau Miau Factory. Han er danser. Marketing Manager hos Aarhus Independent Pixels. Han har blå øjne. Blond hår. Er 178 cm høj. Og så skriver han da også lige sine egne sange. Læs om Mathias Nøhr Bertelsen nedenfor og få et indblik i, hvordan en egentlig normal 23-årig, sund og rask dreng kan få alt det ud af de blot 24 timer, der er i døgnet.

Processed with VSCOcam with x1 preset

Jeg har længe kendt til Mathias. Blandt andet fordi mange af mine venner og veninder har gået på efterskole med ham. Men nok også fordi jeg var på verdensholdet med hans storebror. Jeg må dog ærligt indrømme, at jeg først indenfor det sidste stykke tid har fundet ud af, at han jo egentlig er en rimelig sej fyr. Han har så mange jern i ilden, at man skulle tro, det var løgn – og han udfører alle de glødende jern med bravur.

Mathias har sammen med tre andre fyre (læs: Esben Persson, Jonas Lodahl og Anders Grønbæk) startet virksomheden Miau Miau Factory. Virksomheden er en mediefabrik, som blandt andet har leveret film til Roskilde Festival, Smukfest, Tivoli Friheden, Les Mils, de har lavet adskillige musikvideoer – og hvis jeg ville, kunne jeg fortsætte remsen. Men hverdagene bliver ikke kun brugt på at være administrerende direktør for virksomheden; Mathias underviser også hele 11 dansehold i løbet af ugen.

Let’s Dance og Stylez Dance Academy i Aarhus har nemlig glæden af at have Mathias som underviser. Desuden er han i år også hyret til at være gæsteinstruktør hos AGF Masters, og da jeg tjekkede udtagelsesdansen ud på Facebook, blev jeg lidt mut over at have valgt at flytte til Odense fra Aarhus for nogle år siden.

Det hele bliver jo lidt rosenrødt, når jeg skriver om alt, hvad Mathias kan og alt det, han laver. Men det er i virkeligheden, fordi jeg ikke møder mange unge, der har kompetencer, der rækker så forskelligt. Jeg kender mange, der er sindssygt dygtige til gymnastik. Fantastisk dygtige springere. Eller som bare er fænomenale dansere. Men det er altså ikke tit, man støder på nogen, der er så alsidig og har et så bredt CV. Som jeg skrev tidligere, spiller Mathias også rigtig meget musik. I hvert fald når tiden er til det. Han har senest skrevet sangen til Project JumpOff’s film, der har release party i Herning d. 19. september. Måske jeg skriver lidt internt om det event, men hvis I vil vide mere, kan I jo tjekke Facebook for at få lidt mere info om det.

For at runde det hele af, er Mathias Bertelsen jo bare en ganske normal fyr. Han kan bare rigtig mange ting. Og han har rejst verden rundt for at dygtiggøre sig inden for alle de områder. Derudover forsøger han at få skrabet bare lidt tid sammen, så han stadig kan være en normal, ung gut, der kan have kvalitetstid med sine kammerater.

Skal I se, hvad jer mener? Tjek lige videoen her.

[vimeo http://vimeo.com/105419356]

 

God søndag
//:Caddy

Tagget , , , , ,